Ρύζι ή μήπως κάτι άλλο; | Different Toss Ideas

 
Κάθε ζευγάρι θέλει το γάμο του διαφορετικό και αναζητά νέες ιδέες που θα τον κάνουν μοναδικό!

Και επειδή είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, τι θα λέγατε αντί για ρύζι οι καλεσμένοι σας να σας έλεγαν το “να ζήσετε” με έναν διαφορετικό τρόπο???

Ορίστε μερικές ιδιαίτερες ιδέες:

Φύλλα Ελιάς

Από την ελληνική γη στο γάμο σας, τα φύλλα ελιάς που συμβολίζουν την αιωνιότητα, μπορούν να αντικαταστήσουν επάξια το ρύζι. Ειδικά εάν ο στολισμός σας έχει και την ελιά σαν θέμα τότε η επιλογή είναι η ιδανική….

Λεβάντα

Αποξηραμένη ή ακόμα και φρέσκια, η λεβάντα αποτελεί μια ξεχωριστή ιδέα για να απολαύσει το ζευγάρι. Η αγαπημένη μυρωδιά με το όμορφο χρώμα σίγουρα θα εκπλήξουν και τους καλεσμένους σας!

Αγριολούλουδα

Μικρά χρωματιστά λουλούδια σε έντνες αποχρώσεις, θα δημιουργήσουν ένα μοναδικό σκηνικό και μια ξεχωριστή φωτογραφία… Φανταστείτε το!

Πέταλα ρόδων

Για τους ρομαντικούς τα ροδοπέταλα είναι η απόλυτη επιλογή! Είτε λευκά είτε σε παλ χρώματα θα δώσουν ένα vintage “άρωμα”…

Κομφετί

Με το κομφετί να κερδίζει έδαφος -κυρίως κατά τον πρώτο χορό του ζευγαριού-, μπορεί να αντικαταστήσει το ρύζι κατά την έξοδο του ζευγαριού από την εκκλησία ή το δημαρχείο συμβολίζοντας την απόλυτη χαρά.

Bubbles

To αγαπημένο παιχνίδι των μικρών, μετατρέπεται σε μία μοναδική ιδέα για την έξοδό σας ως newly weds.

Paper toss

Χάρτινα αεροπλανάκια, καρδιές ή οποίο άλλο σχήμα σας αρέσει, φτιαγμένα από χαρτί θα γίνουν το δικό σας ξεχωριστό “ρύζι”.

Φτερά και Πούπουλα

Που θα ανεμίζουν δίνοντας έναν αέρα παραμυθιού στον γάμο σας!

Sprinkles

Και για αυτούς που δεν μπορούν να αποχωριστούν τις γλυκές απολαύσεις τα sprinkles έρχονται να επισφραγίσουν μια λαχταριστή, ζαχαρένια ζωή (εάν δεν τα φάνε πρώτα οι καλεσμένοι…)!!!

Αυτές και περισσότερες ιδέες η ομάδα του Discover Nafplio Weddings μπορούν να τις κάνουν πραγματικότητα για τον δικό σας μοναδικό γάμο!

Πηγή Φωτογραφιών: Pinterest

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s